Ny herlig friluftsteater oplevelse ved Krudttårnet i år, og som noget helt nyt tilbyder vi i år en billettype med teateraften, spisning, koncert og fantastisk iscenesættelse på scenen ved Krudttårnet.

Vi byder teatergæsterne velkommen i restaurant teltet ved Krudttårnspladsen hvor der inden forestillingen serveres teatermenu og laves underholdning som optakt til stykket. Denne særlige billettype indeholder reserverede stole/siddepladser, i tribunemiljøet foran scenen. På Krudttårnsscenen varmes publikum op med en musikalsk oplevelse med Morten Nordheim, Peter Eget, Kevin Lees og Jonas Kongsted. Efter koncerten introduceres aftenens historie og tæppet går for en helt vidunderlig forestilling.

TEATER BILLET: 120.- alt inkl. + gebyr ved køb på billetsystem. Billetten gælder selvfølgelig også som entré til Tordenskioldsdage. (værdi kr. 75.-). Køb billetter og bestil teatermenu: https://shop.krudttaarnet.dk

Nyd inden koncert og forestilling en lækker teatermenu:

19.00 Restaurant teltet tilbyder teatermenu kr. 89.- (skal forud bestilles) Vælg mellem: Lækker sommeranretning med Laks eller Burger i briochebolle.

20.00 Skuespillere kommer på besøg i teltet og præsenterer aftenens drama

  • Derefter ledsages publikum til de reserverede siddepladser foran scenen!

20.30 Morten Nordheim Koncert m/orkesteret og gæster på scenen.

21.30 LEGENDEN om TORDENSKIOLD III – “ANGREBET på MARSTRAND”. Året er 1719! Og i dette næstsidste kapitel i teaterfortællingen, står Tordenskiold overfor sin hidtil største udfordring. Ellen-Marie og Grip er efter flere “episoder” blevet enige om at Tordenskiold har et alkoholproblem. Tordenskiold er lodret uenig, men for at overbevise dem begge om at det ikke er noget problem, forsøger han at tørlægge sig – hvilket viser sig at være sværere end forventet. Alt sammen imens de står overfor et af de vigtigste slag i Den Store Nordiske Krig: Angrebet på Marstrand og Carlsten fæstning, hvor commandant Henrik Dankwardt udmærket er klar over, at han har kommandoen på Europas mest uindtagelige fæstning!