Tordenskioldsdage – Året er 1717, er en herlig oplevelse for hele familien! Det er også en måde at tænke i fremtid og at blive inspireret til at forstå, hvor Frederikshavn kommer fra. Fortiden er svær at ændre, og nutiden er på vej bort lige nu, så fremtiden er mest interessant.
For fremtiden kan du skabe – og ved selv at skabe den undgår du, at det er dén, der skaber dig.
Måske skal du overveje en fremtid i Frederikshavn. Med din virksomhed, din uddannelse, eller bare på din ferie . . . til at starte med ?
Så du lærer os at kende. Fremtiden ligger ikke bag os her i Frederikshavn. Den ligger forude, fremme i skoene, og det kræver handling at nå frem – og manpower! Vi har brug for mennesker, som vil være med fra start på et eventyr, som er nært forestående.
Tag med til TORDENSKIOLDSDAGE!
Hér ligger vores fortid og fremtid, – og måske også din, og venter som en dejlig oplevelse på havnen ved vandet!

Mød os, når vi samler to store traditioner i én fælles meningsfuld begivenhed på havnen. Tordenskioldsdage – Året er 1717, er både en kultur- og en erhvervsfestival, hvor vi markerer og fejrer vores havneudvidelse, som er færdig i 2018, vores vigtige virksomheder, vores engagerede borgere og kulturaktører og det nye rum til udvikling som vi har klar til dig. Velkommen til Frederikshavn den 31. august – 2. september 2018.