Kadetskolen er en aktivitet for børn og unge mellem 7 og 13 år under Tordenskioldsdagene. Kadetskolen er åben  lørdag kl. 14.00 – 16.00 og søndag, kl. 14 – 16.00, og har en varighed på ca. 1½ time pr. gang.

Børnene kommer rundt i 7 forskellige aktiviteter som hver tager ca. 15 minutter og får et indblik i, og prøver hvordan man lavede forskellige ting i år 1717. Man møder til samling 15 minutter før start, hvor der vil være en kort orientering om hvad der skal ske. Børnene bliver påklædt med kappe, hat og gevær og får udleveret en soldaterbog, der stemples ved hver udført aktivitet. Børnekadetterne følges nu rundt til aktiviteterne, med spillende tambourer i front og ledsaget af soldater eller borgere fra Fladstrand.

Når alle har været igennem alle opgaver, samles vi igen og derefter kommer Tambourerne og livgarden, og henter børnene til march gennem hele Krudttårns området med fuld musik. Ved afslutning er der tale fra officer på tattoopladsen og en kanonsalut, og til sidst underskrives børnenes soldaterbog af Tordenskiold. Derefter march tilbage til opsamlingspladsen, hvor man afleverer det udlånte.

Det koster kr. 25,- at deltage i kadetskolen og der er tilmelding  til Kadetskolen på : https://tsf.nemtilmeld.dk/